Ανδρέας Λοβέρδος: “Πήρα αμέσως πίσω αυτή τη δήλωση μου”

 Ανδρέας Λοβέρδος: “Πήρα αμέσως πίσω αυτή τη δήλωση μου”

“Είχα πει πως η αποχώρηση μου από το ΠΑΣΟΚ ήταν μια πράξη απελευθέρωσης και επαληθεύτηκα σε αυτό” δηλώνει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, Weekenders παραχώρησε ο Ανδρέας Λοβέρδος όταν συνάντησε τον Θανάση Πάτρα το πρωινό της Κυριακής. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, μάλιστα, ο ιδρυτής του κόμματος «Δημοκράτες» παραδέχθηκε το λάθος που έκανε με τη δήλωση περί απόσυρσης από την πολιτική μετά τις ευρωεκλογές ενώ εξήγησε γιατί δικαιώθηκε στην απόφαση να αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ.

«Ομιλώ με ένα πολιτικό πρόσωπο αυτή τη στιγμή ή με κάποιον ο οποίος είναι αποστασιοποιημένος. Και ρωτώ. Είχατε πει: «αν δεν εκλεγώ, εγκαταλείπω». Σε τι φάση σας βρίσκω;» τόνισε, αρχικά, ο παρουσιαστής της εκπομπής για να τοποθετηθεί ως εξής ο γνωστός πολιτικός. «Το πήρα πίσω. Το πήρα πίσω αμέσως αυτό γιατί οι άνθρωποι που με πλαισίωσαν, που δεν πίστευα ότι θα είναι τόσοι πολλοί στο ψηφοδέλτιο που έγινε για τις Ευρωεκλογές, μου το έβαλαν αμέσως. «Εμείς ερχόμαστε κάπου για να μείνουμε, τα πάμε ή δεν τα πάμε καλά, θέλουμε να συνεχίσουμε» μου είπαν».

«Έχει υπάρξει στιγμή που έχω πει ότι κακώς έκανα που ασχολήθηκα με την πολιτική και που άφησα το πανεπιστήμιο και τη δικηγορία μου. Να πω όμως πως εγκαταλείπω, όχι».

«Είχα πει πως η αποχώρηση μου από το ΠΑΣΟΚ ήταν μια πράξη απελευθέρωσης και επαληθεύτηκα σε αυτό. Αν δείτε τι λένε στην πορεία προς την κάλπη, θα βρείτε και τα επιχειρήματα για τα οποία έφυγα τότε μετά τις εκλογές του 2023» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, ο Ανδρέας Λοβέρδος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο μαγκαζίνο του ΑΝΤ1.

Πηγή: zappit.gr

Related post