Σέρρες: Καταγγελία για λεκτική επίθεση δημότη σε εργαζόμενους και σε όχημα καθαριότητας

 Σέρρες: Καταγγελία για λεκτική επίθεση δημότη σε εργαζόμενους και σε όχημα καθαριότητας

Αποδοκιμάζει η Δημοτική Αρχή Σερρών τη συμπεριφορά δημότη, ο οποίος -σύμφωνα με καταγγελία των εργαζομένων – στις 6.30 το πρωί της Δευτέρας (8/7) προχώρησε σε έντονη λεκτική επίθεση σε εργαζόμενους στην καθαριότητα και στη συνέχεια άρχισε να χτυπά με γροθιές το υπηρεσιακό όχημα.

«Αυτές οι συμπεριφορές δεν τιμούν κανέναν και δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές. Οι δημοτικοί υπάλληλοι του τομέα καθαριότητας, είναι αυτοί που καθημερινά καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να φέρουν εις πέρας την εργασία τους, κάτω από αντίξοες συνθήκες. Σε κάθε περίπτωση, δηλώνουμε ότι είμαστε στο πλευρό των δημοτικών υπαλλήλων» τονίζεται στην ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής Σερρών,  ενώ αντίστοιχη ανακοίνωση στήριξης των εργαζομένων απέστειλε και Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Σερρών.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μίλτος Πανάγος είπε πως πρόκειται για ένα απαράδεκτο συμβάν, ο δημότης στις 6.30 περίπου το πρωί -ενώ οι υπάλληλοι καθαριότητας έκαναν τη δουλειά τους – τους υποδείκνυε πώς να την κάνουν και άρχισε με έντονο τρόπο να τους βρίζει και να φωνάζει, αλλά και να γρονθοκοπά το υπηρεσιακό όχημα το οποίο οδηγούσε δημοτική υπάλληλος. «Είναι απαράδεκτα τέτοια φαινόμενα και μάλιστα σε ανθρώπους που ξεκινούν χαράματα τη δουλειά τους για να καθαρίσουν την πόλη – άντρες και γυναίκες- και αρκετοί από αυτούς μεγάλης ηλικίας» είπε ο κ. Πανάγος ευχόμενος να είναι το πρώτο και τελευταίο συμβάν τέτοιου περιεχομένου.

Related post