Νάνσυ Νικολαϊδου: “Εννοείται ότι υπήρξαν πολύ δύσκολες συνεργασίες, ουσιαστικά ήταν σλάλομ επιβίωσης”

 Νάνσυ Νικολαϊδου: “Εννοείται ότι υπήρξαν πολύ δύσκολες συνεργασίες, ουσιαστικά ήταν σλάλομ επιβίωσης”

“Τις έκανα γιατί έπρεπε να τις κάνω. Δεν είμαι χομπίστρια, ζω από αυτή τη δουλειά” υπογραμμίζει η Νάνσυ Νικολαϊδου.

Τη Νάνσυ Νικολαϊδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool και ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης λίγο μετά το τέλος της Ελένης Μενεγάκη από τη μεσημβρινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού. Η τηλεκριτικός μίλησε τόσο για την επόμενη ημέρα της «ωραίας Ελένης» στην τηλεόραση όσο και τις δύσκολες συνεργασίες που η ίδια συνάντησε στην πορεία της.

Πιο συγκεκριμένα, η Νάνσυ Νικολαϊδου δήλωσε χαρακτηριστικά πως «στην τελευταία εκπομπή συγκινήθηκα γιατί είμαι ένας άνθρωπος που με ξεπερνάει το συναίσθημα. Δηλαδή δεν το διαχειρίζομαι ψυχρά επαγγελματικά, κακώς ίσως, αλλά έτσι κάνω πάντα. Χώρια που το ευχαριστώ δεν ήταν για αυτή την εκπομπή, το ευχαριστώ είναι για αυτή τη σχέση που έχω με την Ελένη. Όφειλα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, την αγάπη μου, το ευχαριστώ μου σε μια γυναίκα με την οποία πάνω απ’ όλα χτίσαμε μια σχέση».

«Πάμε όλοι με ένα φως στις καινούργιες δουλειές. Δεν είναι απαραίτητο ότι το φως αυτό θα είναι φως μέχρι το τέλος γιατί πολλές φορές το φως έχει συναντήσει το σκοτάδι. Ξέρεις κανέναν άνθρωπο που να μην περνάει και δύσκολα κάποια στιγμή στα χρόνια που δουλεύει; Εννοείται ότι υπήρξαν και πολύ δύσκολες συνεργασίες και συνεργασίες τις οποίες τις έκανα γιατί έπρεπε να τις κάνω. Δεν είμαι χομπίστρια, ζω από αυτή τη δουλειά, οπότε ουσιαστικά ήταν σλάλομ επιβίωσης».

«Νομίζω ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει πει σε όλους τους τόνους ότι αυτή τη στιγμή πάει να κάνει διακοπές. Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να την περιμένει τον Σεπτέμβρη. Η τηλεόραση μπορεί να υπάρξει χωρίς κανέναν μας» πρόσθεσε, επίσης, η Νάνσυ Νικολαϊδου στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις στο καλοκαιρινό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

Πηγή: zappit.gr

Related post