Τάσος Τρύφωνος για Στάνκογλου: “Τρεις μέρες μαζί του στην Κύπρο, δεν έπιασε το ραντάρ μου ότι βρίσκεται σε σχέση” | Zappit

 Τάσος Τρύφωνος για Στάνκογλου: “Τρεις μέρες μαζί του στην Κύπρο, δεν έπιασε το ραντάρ μου ότι βρίσκεται σε σχέση” | Zappit

“Δεν θεωρώ ότι ισχύουν αυτά που ακούστηκαν. Προτεραιότητα είναι τα παιδιά του” είπε ο Τάσος Τρύφωνος.

Ο Τάσος Τρύφωνος μίλησε στην Super Κατερίνα και στον Γιάννη Πουλόπουλο για τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Γιάννης Στάνκογλου στην εκπομπή του, στο Τετ α τετ και που πυροδότησε τα ρεπορτάζ για νέα σχέση του ηθοποιού.

«Πρώτη φορά μου έχει τύχει στα τόσα χρόνια να κάνω συνέντευξη, όπου να μην έχω ρωτήσει κάτι συγκεκριμένο τον καλεσμένο. Στην περίπτωση του Γιάννη Στάνκογλου δεν ρώτησα τίποτα για νέα σχέση ή οτιδήποτε. Μετά έπαιζε η συνέντευξη και έγινε χαμός για τη νέα του σχέση. Τον πήρα τηλέφωνο μετά από αυτό και του λέω, τι έχει γίνει εδώ;» είπε ο Τάσος Τρύφωνος.

«Μου απάντησε ότι ούτε εκείνος έχει καταλάβει. Δεν θεωρώ ότι ισχύουν αυτά που ακούστηκαν. Προτεραιότητα είναι τα παιδιά του. Δεν τον ρώτησα ποτέ για νέα σχέση. Τρεις μέρες με τον Γιάννη Στάνκογλου στην Κύπρο, δεν έπιασε το ραντάρ μου κάτι που να δείχνει ότι βρίσκεται σε σχέση. Τον ένιωθα χαλαρό, οπότε μου έκανε και μένα εντύπωση μετά που βγήκε όλο αυτό. Νομίζω ότι δεν ισχύει. Ήταν ξαφνιασμένος όταν μιλήσαμε, το είδε με χιούμορ» σχολίασε ο Τάσος Τρύφωνος.

Πηγή: zappit.gr

Related post