Πεδίον του Άρεως: Η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη αγορά της Ευρώπης χτυπά στο κέντρο της Αθήνας

 Πεδίον του Άρεως: Η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη αγορά της Ευρώπης χτυπά στο κέντρο της Αθήνας

Η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη αγορά της Ευρώπης χτυπά στο κέντρο της Αθήνας, στο Πεδίον του Άρεως, που τα τελευταία χρόνια έχουμε αγαπήσει για την ατελείωτη διασκέδαση που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους καθώς και τις πολλές επιλογές για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα μας.

Από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 22.00 καθημερινά και τις αργίες,με ελεύθερη είσοδο, τα υπαίθρια περίπτερα σας προσφέρουν χριστουγεννιάτικα στολίδια, βιβλία, χειροποίητα κοσμήματα, είδη δώρων, υαλικά, αρώματα, ρούχα για όλη την οικογένεια, παπούτσια, φόρμες και φούτερ, λευκά είδη και κουρτίνες, μικροεργαλεία, είδη τηλεφωνίας αλλά και τρόφιμα όπως όσπρια από έλληνες παραγωγούς, παραδοσιακά γλυκά, χαλβά Φαρσάλων και πολλά άλλα γλυκίσματα.

Στο χώρο θα υπάρχει περίπτερο για να γευτείτε το περίφημο γλυκό “καμινάδα”.Mπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε το πρωτότυπο βαφλοσουβλάκι και τα νοστιμότατα churros.

Eπίσης μπορείτε να βρείτε παραδοσιακό σουβλάκι, λαχταριστό hot dog και να ζεσταθείτε με το αρωματικό ζεστό κρασί -Gluhwein- των Χριστουγέννων.

Ένα μεγάλο παγοδρόμιο περιμένει μικρούς και μεγάλους για ατέλειωτες στιγμές διασκέδασης και ειδικά το πανέμορφο καρουζέλ, η άμαξα του Αϊ Βασίλη το Bungee jumping, η vintage ροτόντα ψαρέματος και το τρενάκι, θα φέρουν πλατιά χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών. Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια που υπόσχονται αυτές οι γιορτές να σας μείνουν αξέχαστες!

Σας περιμένουμε στο Πεδίον του Άρεως που φοράει τα καλά του από 9/12/2023 έως και 7/1/2024 κάθε μέρα.
Το νο1 χριστουγεννιάτικο χωριό είναι εδώ. Καλές γιορτές σε όλους!
Δωρεάν είσοδος για όλους.

Related post