Ναταλία Γερμανού: “Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά”

 Ναταλία Γερμανού: “Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά”

Τη Ναταλία Γερμανού υποδέχθηκε στο Night Out τα μεσάνυχτα της Τρίτης (5/12) ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Η γνωστή παρουσιάστρια άνοιξε τα χαρτιά και την καρδιά της στο late-night show του MEGA, μιλώντας για τη μακρόχρονη πορεία της στην τηλεόραση, παραδεχόμενη μεταξύ άλλων πόσο τελειομανής και απαιτητική είναι στη δουλειά της.

«Έχω υπάρξει αυστηρή, χάλια. Έχω υπάρξει και σκληρά αυστηρή με συνεργάτες μου. Για να κάνω έτσι και μία αυτοκριτική. Με τον Δημήτρη Πανόπουλο, για παράδειγμα, που είμαστε τώρα 3η χρονιά μαζί, στο τέλος της πρώτης σεζόν νομίζω ότι ήμουν ανελέητα σκληρή μαζί του», παραδέχεται η Ναταλία Γερμανού.

«Όταν τελείωσε η σεζόν, τον φώναξα και του είπα: άνθρακας ο θησαυρός φίλε. Ήταν τόσο σκληρό. Ο Δημήτρης είναι ένας δημοσιογράφος σκληρόπετσος, έχει καλύψει χιόνια, φωτιές, πυρκαγιές, ληστείες, διαμαρτυρίες, πορείες, τα πάντα όλα, όταν ήταν στον ΣΚΑΪ», περιγράφει η παρουσιάστρια του Alpha στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

«Ήρθε σε μένα σκληροπυρηνικά οπλισμένος και του είπα: δεν είσαι καλός, δεν κολλάμε, δεν είσαι αυτό που ψάχνω. ΟΚ, μου λέει, του χρόνου θα είμαι. Του λέω: για να σε δω ρε φίλε. Και ήταν», καταλήγει στην αφήγησή της για τον Δημήτρη Πανόπουλο η Ναταλία Γερμανού.

«Με τον Δημήτρη ήμουν πάρα πολύ σκληρή, ήταν ο μόνος που εισέπραξε το πιο σκληρό και αυστηρό μου πρόσωπο στη δουλειά. Είμαι τόσο αυστηρή γιατί είμαι και με τον εαυτό μου έτσι. Δεν είναι ότι εγώ χαϊδολογάω τον εαυτό μου και είμαι με τους άλλους σκληρή. Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά αλλά είμαι σκύλα πρώτα με μένα και μετά με ό,τι πετάει και περισσεύει», εξομολογείται αμέσως μετά.

«Είμαι τελειομανής. Θέλω αυτό το προϊόν που πασάρουμε στον κόσμο να μην έχει ψεγάδια όσο γίνεται περισσότερο. Γιατί μετά ό,τι ψεγάδι έχει εγώ τα ακούω, εμένα θα βρίσουν για ό,τι κι αν γίνει», καταλήγει στην τοποθέτησή της η Ναταλία Γερμανού στο Night Out.

Related post