“Λύγισε” ο Γιάννης Πουλόπουλος: “Είστε ένας ήρωας, κανένας δεν θα σας πει πως να πενθήσετε το παιδί σας”

 “Λύγισε” ο Γιάννης Πουλόπουλος: “Είστε ένας ήρωας, κανένας δεν θα σας πει πως να πενθήσετε το παιδί σας”

“Θα κάνετε mute σε αυτές τις φωνές και θα κοιτάξετε να είστε καλά με την υπόλοιπη οικογένειά σας” κατέληξε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο πατέρας της Ελπίδας Χούπα βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην Super Κατερίνα και μίλησε για την απονομή του πτυχίου που έγινε για την κόρη του, η οποία έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα στα Τέμπη και το γεγονός πως ο ίδιος δεν ήταν παρών. Ο Χρήστος Χούπας μίλησε και για σχόλια που έχει ακούσει για αυτήν την κίνηση, ενώ ο Γιάννης Πουλόπουλος κατά τη διάρκεια της συζήτησης δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του.

“Μην ακούτε κανέναν τον πόνο σας δεν μπορώ να το καταλάβει κανένας. Δεν θα δίνετε σημασία σε τίποτα το πένθος σας είναι σεβαστό από όλους. Δεν χρειάζεται κανείς να τους βάλεις στη θέση τους λέω τι λέω” είπε συγκινημένος ο Γιάννης Πουλόπουλος.

“Αν κάποιος κάθεται και σχολιάζει αυτό είναι καθίκι” είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

“Είστε ένας ήρωας και καταλαβαίνω πολύ καλά τη θέση σας που θέλετε να μιλάτε για το παιδί σας και μέσα από αυτό αισθάνεστε ότι ζει. Κανένας δεν θα σας πει πώς να πενθήσετε το παιδί σας και πώς να αντιδράτε από δω και πέρα. Θα κάνετε mute σε αυτές τις φωνές και θα κοιτάξετε να είστε καλά με την υπόλοιπη οικογένειά σας” κατέληξε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Πηγή: zappit.gr

Related post