Γιώργος Λιάγκας σε Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Εσύ κάνεις την πατάτα, βγες και πες κάναμε λάθος” | Zappit

 Γιώργος Λιάγκας σε Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Εσύ κάνεις την πατάτα, βγες και πες κάναμε λάθος” | Zappit

“Σε όλους έχει συμβεί, τώρα συνέβη στην Σταματίνα, αυτοί έκαναν το λάθος, ξεκάθαρα. Φταίει αυτός που τον φωτογράφησε πρώτος”, λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τετάρτης στο Happy Day, σχετικά με όσα ειπώθηκαν για τον Γιάννη Στάνκογλου, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό. Ο παρουσιαστής μίλησε με ιδιαίτερη αυστηρότητα για την παρουσιάστρια του Alpha.

«Επειδή όλο αυτό το πράγμα ξεκίνησε από την εκπομπή της Σταματίνας, να είμαστε ειλικρινείς. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αυτή τη στιγμή είναι από τα πρώτα ονόματα στις γυναικείες παρουσιάστριες, την αγαπάει ο κόσμος, είναι καλή, έχει εξελιχθεί, μορφωμένη, διαβάζει, όμορφη πολύ… Δεν είναι κακό για μια φορά να πούμε ότι κι εμείς κάναμε ένα λάθος. Εμείς όλοι οι υπόλοιποι που τα κάνουμε και τα λέμε χαζοί είμαστε; Κάνουμε λάθη, τα λέμε.

Η Σταματίνα λέει ότι εμείς το είπαμε μεν, αλλά και ο Γιώργος είπε ότι το ήξερε και η Φαίη είπε ότι το ήξερε. Το θέμα είναι ποιος το λέει πρώτος, γιατί άμα το πεις πρώτος εσύ κάνεις την πατάτα. Βγες και πες κάναμε λάθος. Στην εκπομπή της Σταματίνας «φωτογράφησαν» ποια παρουσιάστρια είναι», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Δεν το έχει ανάγκη η Σταματίνα, είναι στα πολύ πάνω της. Με αγάπη το λέω. Πάρε το επάνω σου».

«Σε όλους έχει συμβεί, τώρα συνέβη στην Σταματίνα, αυτοί έκαναν το λάθος, ξεκάθαρα. Φταίει αυτός που τον φωτογράφησε πρώτος. Όλοι κάνουμε κάποια λάθη, τώρα το έκανε αυτή η εκπομπή και μην προσπαθεί να μειώσει τη δική της ευθύνη. Ζήτα συγγνώμη, όπως το είπες, και άσε τα υπόλοιπα για να ξαναβγάλουμε πάλι το μάτι της άλλης εκπομπής», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή: zappit.gr

Related post