Σπύρος Λάμπρου: «Είναι αδιανόητο να κρίνουμε έναν άνθρωπο από το αν είναι γκέι ή στρέιτ»

 Σπύρος Λάμπρου: «Είναι αδιανόητο να κρίνουμε έναν άνθρωπο από το αν είναι γκέι ή στρέιτ»

«Δέχτηκα μπούλινγκ από υπουργό που δεν ήθελε να έρθει στο δελτίο λόγω κόκκινων γυαλιών μου, ότι δεν είχα την ανάλογη σοβαρότητα», είπε ο Σπύρος Λάμπρου.

Ο Σπύρος Λάμπρου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Λιλή Πυράκη. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τη συμμετοχή του σε σποτ για την ενδοσχολική βία, το μπούλινγκ που έχει βιώσει και τις κακές συμπεριφορές στην τηλεόραση.

«Βίωσα μπούλινγκ από τον κόσμο γιατί φορούσα κόκκινα γυαλιά στα δελτία ειδήσεων που παρουσίαζα. Σε έρευνα που είχε γίνει για μένα, υπήρχαν πολίτες που έλεγαν “είναι δυνατόν ένας τύπος με κόκκινα γυαλιά να μας πει για έναν πόλεμο;”. Δέχτηκα μπούλινγκ από υπουργό που δεν ήθελε να έρθει στο δελτίο λόγω κόκκινων γυαλιών μου, ότι δεν είχα την ανάλογη σοβαρότητα.

Μετά από καιρό ήρθε στο δελτίο και μου ζήτησε συγγνώμη. Μπούλινγκ γίνεται συνεχώς, αλλά όχι μπροστά στις κάμερες. Στα ΜΜΕ υπάρχει σκληρό μπούλινγκ, είναι δουλειά μεγάλης έντασης και για να μην ξεφύγεις χρειάζεται ψυχραιμία. Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι κάνουν μπούλινγκ», είπε αρχικά ο Σπύρος Λάμπρου.

Ο Σπύρος Λάμπρου είπε στη συνέχεια: «Είναι αδιανόητο να κρίνουμε έναν άνθρωπο από το αν είναι γκέι ή στρέιτ. Βλέπω πολύ μεγάλη ένταση και πολύ μεγάλη κακία. Χρειάζεται περισσότερο νερό και να κάνουμε καλύτερο σ…ξ για να το ξεπεράσουμε».

Πηγή: zappit.gr

Related post