Λιλή Πυράκη: “Θα μοιραστώ κάτι προσωπικό, μπορεί να μην είναι σωστό γιατί αφορά το παιδί μου αλλά θα το πω”

 Λιλή Πυράκη: “Θα μοιραστώ κάτι προσωπικό, μπορεί να μην είναι σωστό γιατί αφορά το παιδί μου αλλά θα το πω”

“Εμείς με τέτοιους ανθρώπους δεν κάνουμε παρέα. Εμείς δεν κοροϊδεύουμε ανθρώπους και τελειώνει εκεί”, σχολίασε η δημοσιογράφος για το περιστατικό.

Συζήτηση περί διαφορετικότητας άνοιξε η παρέα του Breakfast@Star το πρωινό της Τρίτης (5/12) και η Λιλή Πυράκη θέλησε να μοιραστεί μία ιδιαίτερη προσωπική ιστορία, που αφορά στον γιο της. Αφορμή στάθηκαν όσα εξομολογήθηκε ο Ορέστης Τζιόβας στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής και τη Μαίρη Αργυριάδου.

«Όσον αφορά το χοντρός και το λιγνός, εγώ διαφωνώ με το «υποκριτικό», θα το πάω στο «υπερβολικό» ως προς την αντίδραση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη», σχολίασε αρχικά για το θέμα ο Ετεοκλής Παύλου.

«Θέλω να πω ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Θέλω να μοιραστώ κάτι προσωπικό, που μπορεί να μην είναι και σωστό, γιατί αφορά το παιδί μου αλλά θα το πω. Προχθές γύρισε από το σχολείο και μου λέει: μαμά, με είπαν χοντρούλη», ανέφερε αμέσως μετά η Λιλή Πυράκη.

«Του είπα ακριβώς αυτό, ότι: παιδί μου, οι λέξεις «χοντρός», «λεπτός», «ψηλός», «κοντός» δεν είναι κακές λέξεις. Αν ένιωσες ότι ένας άνθρωπος σου το είπε για να σε κοροϊδέψει, εμείς με τέτοιους ανθρώπους δεν κάνουμε παρέα. Εμείς δεν κοροϊδεύουμε ανθρώπους και τελειώνει εκεί», συμπλήρωσε στην ιστορία της η δημοσιογράφος.

«Θεωρώ απόλυτα σωστό αυτό που λέει ο Ορέστης Τζιόβας. Τις λέξεις είναι ο τρόπος που τις χρησιμοποιείς. Ας μην ποινικοποιήσουμε τη λέξη «χοντρός», «αδύνατος», γιατί δεν είναι η λέξη το πρόβλημα. Είναι ο τρόπος που τη λέει κάποιος. Αυτό πρέπει να αλλάξουμε και να το βγάλουμε από τη ζωή μας», επισημαίνει η Λιλή Πυράκη.

Πηγή: zappit.gr

Related post