Γιώργος Λιανός για Survivor: “Ήταν θέμα παράβασης κανονισμών, δεν ρίχνω ευθύνη στην παραγωγή”

 Γιώργος Λιανός για Survivor: “Ήταν θέμα παράβασης κανονισμών, δεν ρίχνω ευθύνη στην παραγωγή”

“Κάποια πράγματα πέρσι άφησαν μία πικρία στον κόσμο. Φέτος θα γίνουν κάποιες κινήσεις για να υπάρξει αυτό το αίσθημα δικαιοσύνης”, παραδέχεται ο παρουσιαστής του Survivor.

Στην κάμερα του Fay’s Time μίλησε ο Γιώργος Λιανός. Ο γνωστός παρουσιαστής, επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο μετά το τέλος των γυρισμάτων του Celebrity, αναφέρθηκε στη νέα εμπειρία που πήρε από το συγκεκριμένο project, ενώ αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες για τον επόμενο κύκλο του Survivor, που έρχεται στις αρχές του 2024.

«Τα περάσαμε ωραία. Για εμάς που κάναμε τα γυρίσματα είχε πολλή πλάκα, για τους παίκτες δεν ξέρω. Είναι ένα project που δεν εστιάζει στο λεγόμενο reality. Όλη η κεντρική ιδέα ήταν να περάσουμε καλά και να γελάσουμε… εις βάρος τους», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός για το Celebrity.

«Για το Survivor δεν έχω κάτι να σου πω, δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Μέχρι το τέλος της βδομάδας ίσως έχουμε κάποια νέα. Το περιμέναμε ότι θα έχει μεγάλη συμμετοχή, γιατί στο περσινό, στο All Star, δεν μπορούσε ο κόσμος να διεκδικήσει αυτή τη εμπειρία ζωής», ανέφερε στη συνέχεια ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

«Ο κεντρικός άξονας θα είναι Μαχητές-Διάσημοι, υπάρχει και η option να ξαναμπούν μέσα και κάποια πρόσωπα που θέλει να δει ο κόσμος. Το καστ αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτό», συμπληρώνει ο Γιώργος Λιανός.

«Κάποια πράγματα πέρσι άφησαν μία πικρία στον κόσμο, δεν ρίχνω ευθύνη στην παραγωγή. Ήταν μία κατάσταση περίεργη, ήταν θέμα παράβασης κανονισμών. Φέτος θα γίνουν κάποιες κινήσεις για να υπάρξει αυτό το αίσθημα δικαιοσύνης», παραδέχεται ο παρουσιαστής του Survivor.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του για το Survivor ο Γιώργος Λιανός ανέφερε πως τα Χριστούγεννα θα τα περάσει στην Ελλάδα με την οικογένειά του, αφού το Survivor θα βγει στις οθόνες μας τις πρώτες ημέρες του 2024.

Πηγή: zappit.gr

Related post