Στις 19:00 στο Σεράφειο η παρουσίαση της νέας ΚΟ των «11» που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ

 Στις 19:00 στο Σεράφειο η παρουσίαση της νέας ΚΟ των «11» που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Το απόγευμα θα ανακοινωθεί επίσημα το όνομα και το σύμβολο της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας των «11» που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο αναλυτικά, στα «αποκαλυπτήρια» της νέας Κ.Ο. θα προχωρήσουν σε ειδική εκδήλωση στις 19:00, στο Σεράφειο, του Δήμου της Αθήνας (Εχελιδών 19 και Πειραιώς 144) οι αποχωρήσαντες από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, παρουσιάζοντας, όπως τονίζουν, μια εναλλακτική προοδευτική πρόταση.

https://www.instagram.com/reel/C0WEiRUtq0O/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=NTYzOWQzNmJjMA==

Σημειώνεται ότι στην εν λόγω Κ.Ο., ο Αλέξης Χαρίτσης έχει αναλάβει πρόεδρος, ενώ ρόλους έχουν αναλάβει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νάσος Ηλιόπουλος (κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι), καθώς και η Πέτη Πέρκα (γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας).

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκρότηση του νέου κόμματος αναμένεται σε δεύτερο χρόνο. Βέβαια οι διεργασίες έχουν ήδη αρχίσει, ενώ οι εξελίξεις είναι βέβαιο πως θα προηγηθούν των ευρωεκλογών.

Χαρίτσης: Κάνουμε το πρώτο σημαντικό βήμα

«Την Δευτέρα κάνουμε το πρώτο σημαντικό βήμα: Για μια εναλλακτική αριστερή προοδευτική πρόταση για το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας. Την Δευτέρα θα παρουσιάσουμε στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων την νέα Κοινοβουλευτική μας Ομάδα. Το περιεχόμενο που θέλουμε να δώσουμε στο πολιτικό σύστημα της χώρας. Το πολιτικό μας στίγμα, την ταυτότητα που θα διαμορφώσουμε, τις θέσεις που θα παρουσιάσουμε στην ελληνική κοινωνία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Related post