Τα ζώδια της εβδομάδας: Κρύο… καιρός για 2! – Τι λένε τα άστρα επαγγελματικά, οικονομικά, σχέσεις

 Τα ζώδια της εβδομάδας: Κρύο… καιρός για 2! – Τι λένε τα άστρα επαγγελματικά, οικονομικά, σχέσεις

Ζώδια: Δείτε τι φέρνουν στα 12 ζώδια οι επόμενες ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα είστε σε θέση αυτό το διάστημα, να διαβάζετε τους άλλους και να καταλαβαίνετε τι κρύβεται πίσω από αυτό που φαίνεται. Θα σας αποκαλυφθούν πολλά, για πολλούς. Λύνονται μυστήρια και η αλήθεια λάμπει. Κάποια πρόσωπα, δυστυχώς, ή ευτυχώς, απομακρύνονται από κοντά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με ορμή και πάθος θα δουλέψετε πολύ θα αποδώσετε τα μέγιστα, έτσι ώστε να έχετε το μεγαλύτερο δυνατόν, οικονομικό κέρδος. Η αξία σας θα αναγνωριστεί, και το όνομά σας θα γίνει γνωστό. Αυτό θα καταστήσει τον τραπεζικό σας λογαριασμό, ιδιαίτερα ογκώδη.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Με μεγάλο πάθος, έντονο αισθησιασμό αλλά και αισιοδοξία, θα φλερτάρετε, θα διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και θα το κερδίσετε με το σπαθί και την αξία σας. Οι δε σταθερές σχέσεις… βοηθούνται σημαντικά ως προς την ανανέωσή τους.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ενθουσιασμός, ορμή και πάθος που εκφράζονται με αρμονία, διάρκεια και ευγένεια.  Κοινωνικοί και δίκαιοι προς όλους, θα καταφέρετε να επιτύχετε τους περισσότερους από τους στόχους σας, αλλά και να έχετε στο πλάι σας, φίλους και γνωστούς που σας εκτιμούν και σας σέβονται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο τρόπος με τον οποίον αντιμετωπίζετε τις επαγγελματικές κρίσεις, όχι μόνο δεν φέρνει λύσεις, αλλά και αναγνωρισιμότητα σε σας τους ίδιους και στις ικανότητές σας. Το διάστημα αυτό βοηθά πολύ τις συνεργασίες και φέρνει αρκετά κέρδη.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Με έντονο μαγνητισμό, τόσο με την παρουσία σας όσο και με τα λόγια και τη φωνή σας, θα κατακτήσετε τους ερωτικούς σας στόχους. Οσοι από εσάς βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις, που πάσχουν από μονοτονία, θα περάσετε μια περίοδο ανανέωσης, και ίσως κάνετε και το επόμενο βήμα… 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα ζώδια την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου

 

ΓΕΝΙΚΑ: Θα μπερδευτείτε αυτό το διάστημα αρκετά, σε ό,τι έχει να κάνει με τα πιστεύω και τις πεποιθήσεις σας. Να προσέχετε γιατί υπό αυτές τις συνθήκες είναι πολύ εύκολο να γίνεται θύματα των καταστάσεων και να εξαπατηθείτε από διάφορους επιτήδειους συναισθηματικούς ή οικονομικούς κερδοσκόπους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η κρίση σας δεν είναι ορθή και επομένως δεν πρέπει να μπείτε στη διαδικασία να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, για δύσκολα επαγγελματικά θέματα. Ευνοούνται όσοι κάνουν χειρονακτικές εργασίες. Ο οικονομικός τομέας θα σκαμπανεβάσει επικίνδυνα. Να είστε επιφυλακτικοί στα έξοδά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Νιώθετε ότι σας εξαπατούν, αλλά και δεν διστάζετε να εξαπατήσετε. Κάποιοι από εσάς θα μπείτε στη διαδικασία να παραπλανήσετε το σύντροφό σας, προκειμένου να ενδώσετε σε έναν πειρασμό, που όμως, είναι δόλιος, ψεύτικος και μικρής διάρκειας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η περίοδος αυτή θα βοηθήσει να αναγνωρίσετε τις καλές ευκαιρίες και να τις χρησιμοποιήσετε με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο. Η ένταση μέσα σας και ο ενθουσιασμός σας, εκφράζονται με ένα ήπιο πάθος και ευγένεια στη συμπεριφορά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα είστε παρατηρητικοί, συνεπείς, λεπτομερείς στην παρακολούθηση και ανάλυση των καταστάσεων στη δουλειά σας, ώστε να μπορείτε να δώσετε την αντικειμενική και ορθή σας γνώμη, όταν σας ζητηθεί. Σε αναγνώριση της συνεισφοράς σας θα έχετε οικονομικό όφελος.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Κάποιοι από εσάς θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες, που θα σας εμπνεύσουν εμπιστοσύνη ώστε να ενδώσετε χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Κοινωνικοί, αισιόδοξοι στα ερωτικά σας ζητήματα, τα οποία διευθετούνται με πολύ όμορφο τρόπο. 

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα σας λυθούν πολλές απορίες σχετικά με ζητήματα που σας προβλημάτισαν το τελευταίο διάστημα. Θα είστε παρατηρητικοί, συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και με ενστικτώδη ικανότητα να πιάνετε το σφυγμό των καταστάσεων και να τις επιλύετε με τον πιο λειτουργικό τρόπο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα πέσετε «με τα μούτρα» στη δουλειά. Μια ορμή που θα εκφραστεί ευγενικά, αρμονικά και ευχάριστα, κάνοντας τους συνεργάτες σας να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για σας. Οικονομική σταθερότητα με ανοδικές τάσεις.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα παθιαστείτε με ένα πρόσωπο, θα φλερτάρετε με πολλά άλλα, θα επιδοθείτε σε έντονο σεξ, με τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας, αλλά και θα χαρίσετε αξέχαστες στιγμές στο ταίρι σας όσοι είστε σε σταθερές σχέσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα έχετε την τάση να μπερδεύετε το φανταστικό και το ιδανικό με την πραγματικότητα. Θα πείτε αλλά και θα ακούσετε ψέματα. Οι προσδοκίες σας θα διαψευστούν, θα σας προδώσουν και θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν. Παρ’ όλα αυτά, εσείς, θα προσφέρετε τη βοήθειά σας στους πάσχοντες και σε όσους την έχουν ανάγκη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Να δώσετε σημασία στις διαισθήσεις σας γιατί θα σας καθοδηγήσουν σωστά. Οσοι κάνετε χειρωνακτικές δουλειές έχετε ιδιαίτερη εύνοια. Ευκαιρίες για κέρδη δεν θα έχετε πολλές αλλά λιγοστές και καίριες, ως εκ τούτου τα οικονομικά θα είναι σταθεροποιημένα, σε μια «δημιουργική στασιμότητα».

ΣΧΕΣΕΙΣ: Η εύνοια των πλανητών, αυτή την εβδομάδα, θα σας κάνει ρομαντικούς, με ζεστά και θετικά αισθήματα, που εύκολα εκφράζονται και θα σας παρασύρει στη γλυκιά ζάλη του έρωτα. Θα νιώσετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την αισθηματική σας ζωή, όντας ταυτισμένοι με την αγάπη του συντρόφου σας. 

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτή την εβδομάδα, ευνοούνται όσοι συμμετέχουν σε ομάδες με κοινές δραστηριότητες και ιδανικά, ενώ σημαντική θα είναι και η κοινωνική σας ζωή. Δημιουργικότητα, ζωηρή φαντασία, καλλιτεχνικές τάσεις, και καλή επικοινωνία με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ευνοείστε από δραστηριότητες που προϋποθέτουν δημιουργικότητα και φαντασία. Οι καλλιτέχνες θα έχετε κέρδη από νέες συμφωνίες και συμβόλαια. Η ομαδική εργασία ή δραστηριότητες θα φέρουν περισσότερα κέρδη.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ενας μεγάλος έρωτας δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες και εξιδανικευμένα συναισθήματα. Σας παρασύρει με το γλυκό μεθύσι του αλλά, θα πρέπει να προσέχετε αν πρέπει να ρισκάρετε μια σταθερή σχέση ή γάμο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Είστε φτιαγμένοι για ψυχολόγοι αυτό το διάστημα. Θα μπορείτε να ξέρετε τι επιθυμεί η ψυχή των συνομιλητών σας και να τους το δίνετε αν μπορείτε και αν πρέπει. Θα διαθέτετε μια ενστικτώδη ικανότητα να πιάνετε το σφυγμό των καταστάσεων και να ανταποκρίνεστε με τον πιο εύστοχο τρόπο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η μαγνητική φωνή σας θα σας φέρει ενώπιον εποικοδομητικών και κερδοφόρων συνεργασιών. Πάθος και ορμητικότητα στη δουλειά, φέρνουν εξαίσια αποτελέσματα στις προσπάθειές σας και πολλά λεφτά στην τσέπη σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Το ταίρι σας δεν θα μπορέσει εύκολα να σας παραπλανήσει, μια και διαθέτετε ίσως και έμφυτα το χάρισμα της διεισδυτικότητας, στην ψυχή του άλλου. Όμως, θα είστε και πολύ αισθησιακοί, έτσι ώστε να μην αφήσετε χώρο για «παρασπονδίες». 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το διάστημα, η διαίσθησή σας θα σας προδώσει αρκετές φορές, αν την εμπιστευθείτε. Η κρίση σας δεν είναι ούτε αντικειμενική, ούτε ορθή. Θα μπερδευτείτε και εύκολα μπορεί να γίνετε θύματα των καταστάσεων. Να αποφύγετε αλκοόλ, φάρμακα και άλλους τρόπους διαφυγής από την πραγματικότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δύσκολη περίοδος και για τα επαγγελματικά σας. Η αναδουλειά σας σπάει τα νεύρα, ενώ οι οικονομικές υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν να σηκώσετε κεφάλι. Μια μικρή εύνοια ωστόσο υπάρχει αν συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Τα αισθηματικά είναι άλλο κομμάτι της ζωής σας. Εχοντας ξεκαθαρίσει στο μυαλό σας τα θέλω σας, θα κάνετε πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που εκτός από ερωτικές, θα αποδειχθούν χρήσιμες σε όλα τα επίπεδα. Οι σταθερές σχέσεις ευνοούνται. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η κοινωνική σας ζωή σάς καλύπτει απόλυτα. Θα έχετε δε, την ευκαιρία να ασχοληθείτε με πολιτιστικά θέματα, που άπτονται του άμεσου ενδιαφέροντός σας. Η αφοσίωσή σας δε σε ομάδες με κοινά ιδανικά, θα αποδειχθεί εκτός από διασκεδαστική και χρήσιμη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η δημόσια εικόνα σας έχει μεγάλη σημασία για σας, και αυτό το διάστημα θα κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να την ενισχύσετε και ίσως και να την ανεβάσετε. Τα οικονομικά βαδίζουν έναν ανηφορικό δρόμο, ενώ οι δουλειές πηγαίνουνε εξαιρετικά καλά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ο έρωτας ανθίζει μέσα σε ομάδες και φιλίες. Πρόσωπα που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και τα ίδια ιδανικά με σας, έρχονται να αγγίξουν ευαίσθητες χορδές της καρδιάς σας. Οι δεσμευμένοι μπορούν να ελπίζουν σε έναν γάμο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Κοινωνικότητα και επιτυχίες στις δημόσιες σχέσεις αλλά και με το αντίθετο φύλο. Ταλέντα και προσόντα σε πλήρη λειτουργία, επιβοηθητικά σε ό,τι έχει να κάνει με συνεργασίες και συνεταιρισμούς αλλά και με οικονομικά θέματα που ζητούν λύσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα οικονομικά σας είναι σε πολύ καλή πορεία αφού έχετε μεριμνήσει από πριν ώστε να δημιουργήσετε ένα καλό αποθεματικό. Συνεργασίες που επιδιώκατε εδώ και καιρό, αυτό το διάστημα υπογράφονται και ξεκινούν με πολύ καλές προοπτικές.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Πάθος, έρωτας, σεξ και έντονος τρόπος ζωής θα είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά αυτής της περιόδου για τα αισθηματικά σας. Θα φλερτάρετε και θα διεκδικήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει παίρνοντας ικανοποίηση και επιβεβαίωση. 

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ενισχυμένη η κοινωνική ζωή. Μπορείτε να επωφεληθείτε τώρα προκειμένου να κλείστε συμφωνίες, να προβείτε στη σύναψη νέων σχέσεων, φιλικών ή άλλου τύπου, που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες στην πορεία. Έντονη η επιθυμία σας να προσφέρετε στους πάσχοντες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η δουλειά θα αποτελέσει φάρμακο για σας, που βρίσκεστε σε μεγάλο στρεσάρισμα και ένταση. Επιβάλλεται να εργαστείτε σκληρά, και για να έχετε αξιόλογες οικονομικές απολαβές. Ευνοούνται οι χειρωνακτικές εργασίες και το εμπόριο.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μέσα από φιλίες και ομάδες, πρόκειται να αναπτυχθεί ο έρωτας, με πρόσωπα που μοιράζονται κοινές σκέψεις, ιδέες, ιδανικά και κοινές δραστηριότητες. Οι σχέσεις ανανεώνονται και μπαίνετε στη διαδικασία να σκεφτείτε το επόμενο «μεγάλο βήμα». 

Από το περιοδικό ΤΥΠΟΣ TV που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής 

Πηγή: eleftherostypos.gr

Related post