Γιώργος Χρανιώτης: “Ωχ μπλέξαμε, σκέφτηκα και αισθάνθηκα ότι θα αποχαιρετήσω ένα κομμάτι της ζωής μου”

 Γιώργος Χρανιώτης: “Ωχ μπλέξαμε, σκέφτηκα και αισθάνθηκα ότι θα αποχαιρετήσω ένα κομμάτι της ζωής μου”

“Δεν θα ήμουν με την γυναίκα μου, αν αισθανόμουν ότι δεν είμαι πια ερωτευμένος μαζί της” δηλώνει, επίσης, ο Γιώργος Χρανιώτης.

Συνέντευξη στον Τάσο Ιορδανίδη και την εκπομπή «Μπαμπα-δες» έδωσε ο Γιώργος Χρανιώτης, το απόγευμα του Σαββάτου, στην ΕΡΤ. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πρώτη γνωριμία με την σύζυγο του, Γεωργία Αβασκαντήρα αλλά και την απόφαση να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στην Τήνο.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Χρανιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στεφάνι μπήκε γιατί έλεγα ότι θέλω να παντρευτώ παραδοσιακά με θρησκευτικό γάμο στην Τήνο, στο μοναστήρι της κυρα Ξένης όπου υπήρχε και μια μεξικάνικη εσάνς. Δεν ήθελα να παντρευτώ όμως ακριβώς, αυτό που με ενδιέφερε και αυτό με ενδιαφέρει ακόμα ήταν το πάρτι και οι ευλογίες. Όχι απαραίτητα οι χριστιανικές, αλλά οι ευχές από τον κόσμο που θα μας συντρόφευαν πολλές φορές στη ζωή μας».

«Ας μην τα παρουσιάζουμε όμως όλα ροζ. Κάποιες φορές μαλώνουμε και μαλώνουμε και πολύ χοντρά, όπως φαντάζομαι όλα τα υγιή ζευγάρια γιατί μου φαίνεται άρρωστο να είναι πάντα όλα μέλι γάλα μέσα σε ένα σπίτι. Όταν συμβαίνει λοιπόν αυτό, θυμόμαστε και εγώ και η Γεωργία τις ευλογίες εκείνες οπότε κάπως λέμε πως δεν θα τις παρακάμψουμε και θα το ξαναπιάσουμε από έναν άλλον δρόμο».

«Δεν θα ήμουν με την γυναίκα μου, αν αισθανόμουν ότι δεν είμαι πια ερωτευμένος μαζί της και έχω μπει σε μια συμβιβαστική σχέση που απλώς είμαστε συνένοχοι στο μεγάλωμα του παιδιού. Είμαστε συνένοχοι στο μεγάλωμα του παιδιού αλλά μπορούμε να είμαστε και από μακριά αν χρειαστεί. Εγώ είμαι ερωτευμένος και με τον μικρό, τον βλέπω και συγκινούμαι, όπως και με άλλον τρόπο με την γυναίκα μου» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Χρανιώτης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Ιορδανίδη ρώτησε τον καλεσμένο του εάν «η τεκνοποίηση ήρθε επειδή βρέθηκε και ο κατάλληλος άνθρωπος;» και εκείνος έδωσε την εξής απάντηση. «Ναι, το θυμάμαι και από την πρώτη στιγμή που την είδα. Ένα ωχ είπα μέσα μου. «Ωχ μπλέξαμε» και κάπως αισθάνθηκα ότι ένα κομμάτι της ζωής μου θα το αποχαιρετήσω και είχα δίκιο».

Πηγή: zappit.gr

Related post