Έρωτας φυγάς – “Κόλαφος” η Μαριάννα Πολυχρονίδη: “Ήταν δεδομένο ότι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους”

 Έρωτας φυγάς – “Κόλαφος” η Μαριάννα Πολυχρονίδη: “Ήταν δεδομένο ότι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους”

“Το δικό μου συμβόλαιο ήταν μέχρι τον Ιούνιο, δεν ήξερα ότι θα “σκοτωθώ” τον Γενάρη” υπογραμμίζει η Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Με αφορμή την είδηση πως ο «Έρωτας φυγάς» ολοκληρώνεται πρόωρα στο OPEN, η Μαριάννα Πολυχρονίδη μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και τον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha. Μάλιστα, η όμορφη ηθοποιός εξήγησε πως η ίδια έχει συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή τον Ιούνιο, καθώς και το αίσθημα αδικίας που αισθάνεται μετά τις δυσμενείς εξελίξεις.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριάννα Πολυχρονίδη δήλωσε πως «είναι σαφέστατα άδικο και αυτό το αισθανόμαστε από την άποψη του ότι χάνουμε τη δουλειά μας, γιατί ναι μεν είχαν συμφωνηθεί τα 110 επεισόδια αλλά αυτό συμβαίνει πάντα. Δηλαδή είναι λόγο σχετικό μιας και το κάνουν αυτό πάντα τα κανάλια. Στην αρχή συμφωνούν για110 επεισόδια αλλά, με δεδομένο ότι η σειρά έρχεται από πέρυσι και κάνει αυτά τα νούμερα τηλεθέασης, ήταν δεδομένο ότι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους. Εφόσον, όχι μόνο δεν έπεσαν τα νούμερα, αλλά μεταφέρθηκε σε μια πολύ πιο δύσκολη ζώνη και τα νούμερα κατάφεραν να κρατηθούν εκεί που ήταν και πέρσι».

«Θέλω να πω, επειδή παρακολούθησα και άλλους συναδέλφους που έχουν βγει, ανάλογα και με τις ιστορίες του καθενός, τα συμβόλαια μας ήταν διαφορετικά. Για παράδειγμα, το δικό μου συμβόλαιο ήταν μέχρι τον Ιούνιο.  Εγώ δηλαδή δεν ήξερα ότι θα «σκοτωθώ» τον Γενάρη, άρα δεν θα συνεχίσω. Ήξερα ότι θα συνεχίσω μέχρι τον Ιούνιο όπως και πάρα πολλοί άλλοι συνάδελφοι. Άρα δεν είναι ότι «κάναμε μέχρι το συμφωνημένο» γιατί για κάποιους από εμάς, όχι, δεν κάναμε μέχρι το συμφωνημένο. Κάναμε μέχρι τα μισά του συμφωνημένου».

«Η εταιρεία παραγωγής έχει φερθεί απέναντι μας, όχι μόνο άψογα, αλλά δεν έχει καμία εκκρεμότητα προς εμάς. Από ότι ξέρω υπάρχουν εκκρεμότητες ανάμεσα στο κανάλι και την εταιρεία παραγωγής. Οι «Αργοναύτες» μας πληρώνουν πάντα στην ώρα μας, είναι πάρα πολύ εντάξει απέναντι μας και τώρα μάθαμε ότι έχουν οικονομικό θέμα με το κανάλι» συμπλήρωσε ακόμα, με σαφήνεια, η Μαριάννα Πολυχρονίδη για την καθημερινή σειρά του OPEN.

Πηγή: zappit.gr

Related post