Συγκινημένος ο Γιάννης Πουλόπουλος: «Δεν ήθελα να βιώσω τον πόνο που βίωσαν οι γονείς μου» | Zappit

 Συγκινημένος ο Γιάννης Πουλόπουλος: «Δεν ήθελα να βιώσω τον πόνο που βίωσαν οι γονείς μου» | Zappit

«Η απώλεια του αδελφού μου είναι μια πληγή που δεν κλείνει», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τον Αλέξανδρο Ρούτα. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην απόφασή του να μιλήσει δημόσια για την προσωπική του ζωή, στις τηλεοπτικές κόντρες, στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ συγκινημένος απάντησε και για την απώλεια του αδερφού του.

«Η τηλεόραση ξεκίνησε για μένα ως παιχνίδι. Ευγνωμονώ τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που με έβγαλε μπροστά από τις κάμερες. Η Κατερίνα Καινούργιου με έχει στηρίξει και της το χρωστάω. Έχει κόστος να μιλάς ανοικτά στην τηλεόραση για την προσωπική σου ζωή. Δεν θέλω τελειώνοντας την τηλεοπτική μου καριέρα να μου έμενε το στίγμα της Eurovision. Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στις ομοφοβικές φωνές», είπε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε συγκινημένος: «Η απώλεια του αδελφού μου είναι μια πληγή που δεν κλείνει. Ασφαλώς και μου λείπει και σκέφτομαι τι ωραία θα ήταν να ερχόταν να δει τι έχω καταφέρει. Η απώλειά του με επηρέασε στο να μην κάνω ένα παιδί. Δεν ήθελα να βιώσω τον πόνο που βίωσαν οι γονείς μου».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε στη συνέχεια: «Στο παρελθόν ήταν χειρότερες οι τηλεοπτικές κόντρες. Παλιά στο Star με έβριζαν, αλλά μετά μου έκαναν πρόταση να φύγω από το Mega με τα διπλάσια λεφτά. Κι εγώ δεν περνούσα καλά στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου», δεν έφταιγε η Κωνσταντίνα, αλλά η περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Υπήρχε ένα κλίμα ψευτιάς. Το γεγονός ότι έχω μια επιχείρηση στη Μύκονο, το οφείλω στην Κωνσταντίνα».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε: «Υπάρχουν κλίκες στην τηλεόραση, υπάρχει και μπούλινγκ. Έχω ακούσει στο ακουστικό ότι η φωνή μου είναι πολύ λεπτή και πρέπει να κάνω μαθήματα ορθοφωνίας».

Πηγή: zappit.gr

Related post