Μυστήριο με τους «εξωγήινους» του Μεξικού: Το 30% του DNA τους είναι από άγνωστο είδος, λέει ειδικός

 Μυστήριο με τους «εξωγήινους» του Μεξικού: Το 30% του DNA τους είναι από άγνωστο είδος, λέει ειδικός

Στην τελευταία ανατροπή στην ιστορία των μυστηριωδών μουμιοποιημένων “εξωγήινων” σωμάτων που παρουσιάστηκαν στο Κογκρέσο του Μεξικού, μια ανάλυση των περίεργων λειψάνων φέρεται να διαπίστωσε ότι το 30% του DNA τους προέρχεται από ένα άγνωστο είδος.

Ο ισχυρισμός αυτός φέρεται να διατυπώθηκε από τον ειδικό στα UFO Jaime Maussan, ο οποίος έγινε γνωστός ανά τον κόσμο τον Σεπτέμβριο, όταν παρουσίασε τα περίεργα δείγματα σε ομάδα πολιτικών σε μια ακρόαση για τα UFO. Στην πιο πρόσφατη συνάντησή του με το Κογκρέσο της χώρας την περασμένη εβδομάδα, ο ερευνητής φέρεται να παρείχε μια ενημέρωση σχετικά με τη μελέτη του για τα αινιγματικά σώματα που λέγεται ότι ανασύρθηκαν από μια σπηλιά στο Περού.

Σύμφωνα με τον Maussan, σε μια πρόσφατη ανάλυση DNA στα λείψανα διαπίστωσε ότι το 30% του DNA τους “δεν προέρχεται από κανένα γνωστό είδος” και για άλλη μια φορά αντέδρασε στους σκεπτικιστές των δειγμάτων επιμένοντας ότι είναι “αυθεντικά” και όχι κάποιο είδος κατασκευής που δημιουργήθηκε πριν από πολύ καιρό.

Βέβαιος στην πεποίθησή του ότι τα σώματα είναι απόκοσμης φύσης, δήλωσε με θάρρος στο Κογκρέσο της χώρας ότι “είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται εξωγήινη ζωή με αυτόν τον τρόπο“. Ρίχνοντας πρόσθετο φως στα αινιγματικά δείγματα, ο Maussan ανέφερε ότι τα μεταλλικά εμφυτεύματα που διακρίνονται μέσα σε αυτά αποτελούνται από κάδμιο και όσμιο, αν και ο σκοπός τους εξακολουθεί να αποτελεί μυστήριο.

Ως επί μακρόν υπέρμαχος της αποκάλυψης των ΑΤΙΑ, ο Maussan χρησιμοποίησε ευλόγως τα υποτιθέμενα εξωγήινα σώματα ως εφαλτήριο για να καλέσει το Μεξικανικό Κογκρέσο να αποκαλύψει την αλήθεια για το φαινόμενο. “Το κοινό έχει το δικαίωμα να γνωρίζει για τη μη ανθρώπινη τεχνολογία και τα μη ανθρώπινα όντα“, υποστήριξε, “αυτή η πραγματικότητα ενώνει την ανθρωπότητα αντί να τη χωρίζει. Δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το απέραντο σύμπαν- πρέπει να δεχθούμε αυτή την αλήθεια“.

Related post