Με πάνω από 5.000 φίλους ο Ολυμπιακός στο “Πανθεσσαλικό”, τί ισχύει με τα εισιτήρια

 Με πάνω από 5.000 φίλους ο Ολυμπιακός στο “Πανθεσσαλικό”, τί ισχύει με τα εισιτήρια

Οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν τον Βόλο την Κυριακή (3/12, 16:30) στο “Πανθεσσαλικό” και θα έχουν χιλιάδες φίλους της ομάδας στο πλευρό τους με 5.000 εισιτήρια να έχουν ήδη πωληθεί.

Από το Σάββατο (2/12) διατίθενται εισιτήρια στους οπαδούς του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Οι θερμοί φίλοι του πειραιώτικου συλλόγου μπορούν να αποκτήσου το μαγικό τους χαρτάκι από το Τμήμα Μελών-Φιλάθλων στο “Γ. Καραϊσκάκης” έως τις 18:00. Στο Βόλο, μπορούν επίσης να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από το ξενοδοχείο Philippos (Σόλωνος 9) έως τις 20:00.

Ανήμερα του αγώνα, την Κυριακή (3/12) τα εισιτήρια θα διατεθούν ξανά από το μεγάλο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης έως τις 13:00. Στο γήπεδο, τα εκδοτήρια για την αντίστοιχη διαδικασία θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 έως τη σέντρα στις 16:30.

Για να αποκτήσει κάποιος το μαγικό χαρτάκι που θα του επιτρέψει την είσοδο στο “Πανθεσσαλικό”, απαιτείται ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ, με την τιμή να κυμαίνεται στα 25 ευρώ για το κέντρο της κερκίδας και στα 20 ευρώ για το πέταλο. Ο τρόπος πληρωμής είναι μόνο με μετρητά.//ΓΑ

Πηγή: ertsports.gr

Related post