Μαρίνα Πατούλη: Αποδέχομαι τον όρο Barbie – Έχω δεχτεί πάρα πολύ bullying με τα χρυσά σαλόνια και φοβάμαι να φορέσω χρυσό

 Μαρίνα Πατούλη: Αποδέχομαι τον όρο Barbie – Έχω δεχτεί πάρα πολύ bullying με τα χρυσά σαλόνια και φοβάμαι να φορέσω χρυσό

Στην αυστηρή κριτική στο πρόσωπό της, αλλά και στο bullying που έχει δεχτεί, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Μαρίνα Πατούλη, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Έχω δεχτεί αυστηρή κριτική, σχόλια, που προέρχονται από έναν χώρο που ίσως δεν είναι πολύ εξοικειωμένος με τη γυναίκα, παρόλο που τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες μπαίνουν ενεργά στην πολιτική ζωή και στην αυτοδιοίκηση. Έχω υποστεί αυστηρή κριτική για τις στιλιστικές μου επιλογές. Προτιμώ να με κρίνουν για το φαίνεσθαι, και όχι για το είναι. Τα σεξιστικά σχόλια είναι ιδιαίτερα έντονα. Φροντίζω να δίνω την κατάλληλη απάντηση και πάντα μιλώ με το έργο μου, και όχι με την εμφάνισή μου», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Με λένε “Barbie”, προφανώς επειδή μου αρέσουν τα ροζ. Αποδέχομαι τον όρο “Barbie”, καλοπροαίρετα. Δεν με αντιπροσωπεύει ο όρος “sex symbol”. Θεωρώ ότι η θηλυκότητα είναι ένα πολύ ωραίο χαρακτηριστικό σε κάθε γυναίκα. Μου αρέσει αυτό, για αυτό φροντίζω τον εαυτό μου, και φροντίζω να είμαι θελκτική», συνέχισε η ίδια.

«Ένας άνδρας για να σταθεί δίπλα μου πρέπει να έχει μυαλό. Μου αρέσει να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που έχω πνευματική ταύτιση, που μπορώ να επικοινωνήσω. Το κεφάλαιο “γάμος” έχει κλείσει για εμένα. Αυτός ο κύκλος ολοκληρώθηκε επιτυχώς, με τον γιο μου. Ο γάμος ως μυστήριο δεν με αφορά. Υπάρχει μοναχικότητα στη ζωή μου, ο γιος μου έχει φύγει φαντάρος, υπηρετεί τη θητεία του. Φροντίζω να καλώ φίλους στο σπίτι για να μην νιώθω μόνη», εξήγησε η Μαρίνα Πατούλη.

«Έχω δεχτεί πάρα πολύ bullying με τον Γιώργο Πατούλη. Μία περίοδο, ακόμη και μέχρι σήμερα, μας ταύτισαν με τα χρυσά σαλόνια. Με ακολουθεί ακόμη το χρυσό. Φοβάμαι να φορέσω χρυσό. Μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι, πράγματι έχω γελάσει όταν έχω σατιριστεί, θεωρώ, όμως, ότι σε όλα αυτά, πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια, που να μην θίγουν την προσωπικότητα, αξίες, αρχές και θεσμούς, όπως είναι η οικογένεια, ο γάμος, το παιδί», τόνισε, ακόμη.

Related post