Πανικός στο Celebrity: “Είσαι πολύ γελοίος, σε λυπάμαι, χορευτή!” – “Από τα χέρια μου τρως, τεμπέλη, είσαι ένα τίποτα!” | Zappit

 Πανικός στο Celebrity: “Είσαι πολύ γελοίος, σε λυπάμαι, χορευτή!” – “Από τα χέρια μου τρως, τεμπέλη, είσαι ένα τίποτα!” | Zappit

“Pάρε από δω τα μούτρα σου, γιατί μου χαλάς την καθημερινότητα” – Ανέβηκαν επικίνδυνα οι τόνοι στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ένας τεράστιος καβγάς άνευ προηγουμένου ξέσπασε στο I’m a Celebrity Get Me Out of Here στο επεισόδιο της Τετάρτης 29/11 ανάμεσα στον Πάνο Καλίδη και τον Τάσο Ξιαρχό. Οι δύο παίκτες αντάλλαξαν βαρύτατες κουβέντες με αφορμή την αρχηγία της κίτρινης ομάδας.

«Αχ, δεν σε μπορώ, Πάνο. Είσαι σαν 12μιση χρονών», είπε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό ξεκινώντας τη διαμάχη στο Celebrity, με τον Πάνο Καλίδη να απαντά: «Εγώ ανάγκη από αρχηγίες δεν έχω, αντράκι μου. Να μπω μέσα και να κοκορεύομαι ότι είμαι ο αρχηγός; Μην ειρωνεύεσαι! Ειρωνεύεσαι και δεν μου αρέσει».

«Είσαι ψεύτης! Ούτε αρχηγός δεν μπορείς να είσαι ρε! Ξέρεις πώς έχεις γίνει αρχηγός; Χάρη σε μένα!», σχολίασε ο γνωστός χορευτής, ανεβάζοντας επικίνδυνα τους τόνους στο Celebrity.

«Τάσο, πάρε από δω τα μούτρα σου, γιατί μου χαλάς την καθημερινότητα. Είσαι πολύ γελοίος ώρες-ώρες, σε λυπάμαι. Μόνο με την πλάτη μου θα μιλάς από δω και πέρα», ανταπάντησε ο Πάνος Καλίδης.

«Ούτε ένα βελάκι δεν μπορείς να πετύχεις, θέλεις να γίνεις και αρχηγός! Με τη μύτη ξεβίδωσες 4 αστέρια και νομίζεις ότι κάτι έκανες. Ο Πινόκιο το κάνει αυτό», συνέχισε τον καβγά ο Τάσος Ξιαρχό στο Celebrity.

«Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, χορευτή, ε χορευτή!», χαρακτήρισε ο Πάνος Καλίδη τον συμπαίκτη του στo Celebrity, με τον Τάσο Ξιαρχό να κλείνει τον καβγά λέγοντας: «Με είπες χορευτή και τι πρέπει να κάνω; Ναι, δεν είμαι μαγείρισσα, τι να κάνω; Μαγείρισσα έχω γίνει για να σε ταΐζω κάθε μέρα, απ’ τα χέρια μου τρως, τεμπέλη, ε τεμπέλη!».

Πηγή: zappit.gr

Related post