Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Ανοιξιάτικος τις επόμενες ημέρες με αρκετό ήλιο και λίγες βροχές

 Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Ανοιξιάτικος τις επόμενες ημέρες με αρκετό ήλιο και λίγες βροχές

Ανοιξιάτικος για τα δεδομένα της εποχής θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου. Στις περισσότερες περιοχές θα επικρατήσουν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και κάποιες συννεφιές που θα πυκνώνουν κατά τόπους και κατά διαστήματα. Λίγα και τοπικού χαρακτήρα φαινόμενα θα εκδηλωθούν κυρίως στα βορειοδυτικά και στα νοτιοανατολικά μέχρι και το Σάββατο.

Η Πέμπτη θα κυλήσει με αρκετή ηλιοφάνεια και παροδικές νεφώσεις. Βροχές θα σημειωθούν στα νοτιοανατολικά κυρίως τις πρωινές ώρες, ενώ τοπικές μπόρες ίσως σημειωθούν στα βορειοδυτικά το βράδυ.

Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις στα 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία τις πρωινές ώρες θα είναι χαμηλότερη απ’ ότι το πρωινό της Τετάρτης, φτάνοντας και τους -2 στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Τους 20 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει στα ηπειρωτικά μέσα στην ημέρα.

Η Αττική θα έχει αρκετή ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες και κάποιες συννεφιές κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 9 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία θα έχουν λίγα σύννεφα τις πρωινές ώρες, αλλά μετά το μεσημέρι ο καιρός θα ανοίξει σχεδόν παντού και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 8 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Η Παρασκευή θα κυλήσει με λίγα σύννεφα. Στα βορειοδυτικά υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθεί κάποια τοπική βροχή.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Πηγή: ertnews.gr

Related post