Καίτη Κωνσταντίνου: “Αυτή είναι η ερώτηση που τρέμω, ακούω που την κάνουν σε όλους” | Zappit

 Καίτη Κωνσταντίνου: “Αυτή είναι η ερώτηση που τρέμω, ακούω που την κάνουν σε όλους” | Zappit

“Δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή. Το πόσο ανοιχτός ή κλειστός άνθρωπος μπορεί να είμαι. Ποιον να αφορά και γιατί να τον αφορά;”, σχολιάζει η γνωστή ηθοποιός.

Μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης έκαναν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος με την Καίτη Κωνσταντίνου. Η δημοφιλής ηθοποιός κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 το απόγευμα της Τετάρτης (29/11) και μίλησε για όλους και για όλα.

«Δεν κάνω τίποτα στον ελεύθερό μου χρόνο, αυτή είναι η ερώτηση που τρέμω. Ακούω που την κάνουν σε άλλους. Το καλοκαίρι κάνω διακοπές σε μία παραλία στην Άκολη, είναι κοντά στο Αίγιο, και στη Σίφνο», ανέφερε αρχικά η Καίτη Κωνσταντίνου.

«Δεν μου πολυαρέσουν οι γιορτές, θέλω να φεύγουν. Τις βαριέμαι. Αυτή η καταναγκαστική χαρά που πρέπει να χαρούμε, να στολίσουμε… Δεν τις μισώ αλλά δεν λέω και: αχ, τι ωραία! Δεν γιορτάζω ποτέ γενέθλια, δεν μου πολυαρέσει να γιορτάζω γενικά. Δεν θέλω να είμαι το επίκεντρο», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η γνωστή ηθοποιός.

«Δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή. Το πόσο ανοιχτός ή κλειστός άνθρωπος μπορεί να είμαι. Ποιον να αφορά και γιατί να τον αφορά;

Έχω κάνει περίπου 2 χρόνια ψυχανάλυση, γιατί έχω καθημερινούς πονοκεφάλους. Επειδή δεν είναι κάτι οργανικό, γι’ αυτό πήγα. Δεν με βοήθησε στους πονοκεφάλους, με βοήθησε όμως σε άλλα σημεία», απαντά η Καίτη Κωνσταντίνου σε σχετικές ερωτήσεις.

Τέλος, αναφορικά με τον θάνατο του πατέρα της όταν η ίδια ήταν μόλις 8 ετών, η Καίτη Κωνσταντίνου εξομολογείται: «Μεγαλώσαμε με την μητέρα μου η οποία ήταν μια υπερπροστατευτική γυναίκα και αφιέρωσε την ζωή της στα παιδιά της, σε εμένα και την αδελφή μου. Ήταν αρκετά δυναμική, ώστε να μπορέσει να τα βγάλει πέρα».

Πηγή: zappit.gr

Related post