Εξερράγη η Κατερίνα Καινούργιου: “Έκανα πολύ καλά και σας έκλεισα την προηγούμενη φορά”

 Εξερράγη η Κατερίνα Καινούργιου: “Έκανα πολύ καλά και σας έκλεισα την προηγούμενη φορά”

“Παιδιά, τώρα, δεν μπορώ να το συνεχίσω εγώ αυτό” αναφώνησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Μια έντονη στιγμή είχε η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωινό της Τετάρτης, στον αέρα της εκπομπής της στον Alpha όταν είχε σε ζωντανή σύνδεση τον δικηγόρο Χάρη Αμπραζή σχετικά με την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη. Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την προσωπική της δυσφορία όταν η κουβέντα κινήθηκε γύρω από τη νομολογία για την ανθρώπινη ζωή.

Έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής: «Ποια Πάρτε τον λόγο, δεν είμαι δικηγόρος. Ποια είναι η νομολογία για την ανθρώπινη ζωή, λοιπόν; Να την ακούσουμε να τρελαθούμε».

Κυρία Καινούργιου, δεν θέλω να συνεχίσω με αυτές τις τοποθετήσεις» αποκρίθηκε, εμφανώς ενοχλημένος, ο κ. Αμπραζής για να συμπληρώσει η παρουσιάστρια του Alpha πως «δεν πειράζει, ευχαριστώ πολύ. Καλή σας σας ημέρα. Γεια σας».
«Εγώ ήθελα να πω και θα το πω ότι εσφαλμένα γίνεται λόγος γενικά στα μέσα ότι αυτό είναι μέσο τιμωρίας που ακούστηκε τις προηγούμενες ημέρες».

Κ.Κ.: Δεν ακούστηκε κάτι τέτοιο! Εδώ μιλάμε για εμάς. Αν κάπου αλλού ακούστηκε κάτι άλλο, βγείτε αλλού να το πείτε.

X.A.: Μα δεν είπα για εσάς.

Κ.Κ.: Τότε τι το λέτε σε εμάς;

Συνεχίζοντας τον λόγο του, ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να σχολιάσει: «τι είναι αυτά; Παιδιά, τώρα, δεν μπορώ να το συνεχίσω εγώ αυτό. Δεν με αφορά το νομικό».

X.A.: Κυρία Καινούργιου, θα μπορέσω να μιλήσω; Αν θέλετε να με κλείσετε όπως την προηγούμενη φορά, κάντε το.

Κ.Κ.: Έκανα πολύ καλά που σας έκλεισα την προηγούμενη φορά γιατί, όσο ευγενής και να είστε, ακούσαμε μια χαροκαμένη μάνα, μια μάνα που το παιδί της έχει δολοφονηθεί με τον χειρότερο τρόπο και εσείς μετά από αυτό… Κακώς σας καλέσαμε!

Πηγή: zappit.gr

Related post